thetheaedition

bokinnkjøp

 • Publisert: 29.06.2017, 00:31
 • Kategori: Bøker
 • Skal jeg være helt ærlig så er jeg ikke sikker på om "bokinnkjøp" er et ord. Skrives det bok innkjøp? Innkjøp av bok? Nei, jeg vet ikke jeg. For nå så lar jeg det stå sånn. (Og jeg som drømmer om å være forfatter... Burde vel kunne ord?!)

  Uansett, jeg er endelig tilbake på bloggen, og hva er ikke bedre å feire med enn innkjøp av bøker?? 

  Jeg har prøvd å holde meg unna bokhandlene de siste månene, men nok var nok: jeg måtte kjøpe meg noen bøker. Neida, det er ikke så dramatisk. Men det var salg så da bestemte jeg meg for å kjøpe noen bøker! Jeg kjøpte to selv, og trengte å betale for en for jeg hadde gavekort til den ene, og fikk en av søsteren/foreldrene mine når søsteren min var i London noen dager siden. 


  Den første er "A Court of Thorns and Roses" av Sarah J. Maas. Dette er en gjenfortelling av Skjønnheten og Udyret, hvert fall så langt jeg har skjønt. Har lest andre bøker av forfatteren så tror jeg kommer til å like denne, men vi får se! Det er denne jeg fikk fra England. (Duh, det er den eneste på engelsk Thea!)


  Først vil jeg bare snakke om de irriterende klistremerkene som er vanskelige å få av som blir satt på bøker! Jeg har ikke spesielt lyst på 99,- lappen på bøkene mine liksom!

  Uansett. Skal jeg være helt ærlig så har jeg faktisk denne boka fra før av, men tingen er at den er på engelsk, og i det siste så har jeg hatt en trang til å lese mer på norsk, så når jeg så denne til 99 kroner på obs så bestemte jeg meg for å kjøpe den. Får vel heller bare selge den på engelsk. 

  Boka handler om en blind jentes og en liten gutts historier under andre verdenskrig, som på en eller annen måte henger sammen. Har hørt mye bra om denne, så gleder meg til å lese den!
  Dette var egentlig et spontant kjøp. Jeg pleier nemlig å tenke litt på kjøp av bøker. Jeg vil heller ha en bok jeg tror jeg vil like enn en bok jeg fant der og da som kanskje hørtes litt spennende ut. Gir det mening? Samma det. Jeg har hørt om denne boka, men hadde ikke lest meg opp om den, men den høres veldig interessant ut, pluss at den var på -50%, OG jeg hadde et gavekort jeg kunne bruke, så da ble den med meg hjem. 

  Dette er ikke skjønnlitteratur, og jeg gleder meg skikkelig. Den handler om en gutt på 16 år som startet en motstandscelle med noen kompiser og læreren hans under andre verdenskrig. 

  Skal spare disse tre bøkene til jeg drar til syden om ikke så lenge, så må vente i spenning i noen uker til...!

   

  Har du lest noen av disse bøkene? Har du noen andre boktips?

   

  #bok #bøker #innkjøp #litteratur #bokblogg
   

 • Publisert: 29.06.2017, 00:31
 • Kategori: Bøker
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits